03.06.2012, бяла риба, 2 kg

нет данных

Улов

Рыба
бяла риба
Вес
16.5 kg
Количество
16 шт

Трофей

Рыба
бяла риба
Вес
2 kg
Размер
60 cm
Снасть
на воблер с газене 1.5м
Приманка
воблер рапала
Глубина
4.5 m
Комментарии
меснос сухо дере
Осадки
no
Направление ветра
E